Städning och Ryck

Här har ni lite före och efterbilder på städningen !

Man kanske inte ser så mycket .. men lite :) Orka inte lägga in alla bilder så gjorde ett Collage istället !

Just nu sitter jag på mitt rum och har massa tända ljus och lyssnar på musik och bara njuter !! Eller försöker njuta iallafall , är så jävla arg och trött och irriterad så vill bara skrika !! Men om jag andas in och andas ut så kommer jag nog lugna ner mig lite .

Imorron blir det nog en utgång med lite folk :) Kul <3

Puss sålänge! <3


Tears ..

Tears are falling from my eyes, as a result of your lies.

Lika A Skyscraper



Hennes röst skulle jag lätt kunna ta ! Skulle kunna se ut som henne med asså ! Det är lugnt !

Blir Galen !

Vill bara skrika och gråta ut just nu !!


Mina drömmar !

Jag är så jävla trött på att det inte finns några jobb ! Asså det finns ju jobb , men det finns inget som intresserar mig . Jag vill jobba i en butik . Eller jobba som Make-Up artist , men hur enkelt är det lixom ? Om jag ska bli Make-Up artist måste jag gå på utbildning , och det kostar ju flera tusen kr . Och för att ha råd med det måste jag ha ett jobb . HUR ENKELT ÄR DET ATT FÖLJA SINA DRÖMMAR NÄR DET INTE FINNS NÅGRA JÄVLA JOBB ?

Min dröm är att först bli Make-Up artist och sedan bli Butikschef och starta ett eget . Jag vill flytta hemifrån och ha körkort . Men framförallt vill jag ha ett fast jobb där man tjänar bra . Men allt detdär får la vänta tills jag får ett bra jobb med bra lön . Och jag vill sååå gärna flytta hemifrån , det verkar som om att alla flyttar utom jag lixom . Vill oxå ha en egen lägenhet där man kan vara själv och göra vad man vill utan att ha några större krav .. meeen för att få en egen lägenhet måste man ha pengar . IGEN ! Trött på att livet ska handla om Pengar , Kärlek , Sex och Jobb ! Det är ju typ det ända livet handlar om .. blöö !

Vill bara få ett JOBB !


Stöd Cancer Genom Att Dela Denna Video !


Bloggisch Snart Klar !

Hallå ! Min kära kusin har fixat min underbara blogg ! Den är inte helt 100 % klar än . Men den är på G iallafall !! Jag har själv fixat min heather men resten har hon fixat: Här är hennes blogg: http://emiigull.blogg.se ! Checka in den vettja ;) TACK KÄRA KUSIN ♥

Igår åkte jag hem till min kusin Emilia , som fixar min blogg . Vi satte oss på balkongen och prata om lite allt möjligt ! Jättemys tycker jag ! Får vi göra om snart igen ! ♥ Hennes dotter, Livia , vaknade vid 7 idag . Så vi låg lite i sängen alla 3 till klockan 8 och sedan gick vi upp och åt frulle och busa massa ! Sen somnade Livia ett tag så då passade vi två med att sova lite ! :)

Sen ikväll har jag varit hos Desse och hennes nya lägenhet ! Den är jättefin ! Skitmysig verkligen ! Vi kolla på film och käka lite gott ♥ Mys !

Nu ska jag nog se på någon film eller nått .
Puss sålänge ! ♥


Fixing The Blogg !

Min kusin håller på att fixa min blogg .. just nu ser den ut som hennes ! Haha ! Men som sagt hon håller på att fixa den nu :)

PÖSS sålänge !

Stuff

Har inte haft tid att uppdatera . Har varit i Åtvidaberg och så har jag shoppat lite idag oxå med min kära syster <3 Mer uppdatering kommer imorron , tror jag . Annars någon annan dag .

GOD NATT !



En gammal bild på min vovve ! Här var han en hårboll ! Hihi <3


I Åtvidaberg !

Nu är jag i Åtvidaberg hos Hanna ! När jag kom hit tog vi bilen och åkte upp till en skog där vi gick tillsammans med hennes vovve, Flora . Flora tycker om att gå i skogen ! Det var skönt tills det började regna ... -__- inte lika roligt faktiskt ! Håret vart förstört med :P Så vi vände och gick tillbaka . Men vi gick en bra bit iallafall ! Skönt !

Vi ska snart kolla på en film , Rio tror jag den hette . Hanna sa att den var jättesöt och rolig ! Så den ska vi se på ! Älskar tecknade och animerade filmer <3

Filmdags !
Puss sålänge <3


1-års kalas !

Idag har jag och familjen varit på 1-års kalas ! Livia fyller snart 1 år ! Helt sjukt vad tiden går fort . Kommer ihåg när jag och syster åkte upp till sjukhuset och kolla på snörpan när hon var någon dag gammal <3 Hon var så liiiiiten men nu är hon stora tjejen ! Ska lägga upp en bild på henne lite senare sen . Har inga bilder uppladdade nu , så vi tar det någon annan dag . Men min kusin Emilia som är mamma till Livia är en sån jävla bra mamma ! Hon tar hand om Livia som om hon har haft henne i hela sitt liv ! Älskar er två <3

Imorron ska jag dra till Åtvidaberg för att träffa Hanna ! <3 Ska vara borta enda tills torsdagen :) Skönt att komma bort lite faktiskt . Sen får vi se vad som händer i helgen . Är lite sugen på att gå ut och ta en drink .. men det är lixom 1 vecka kvar . Så vi får se !

Nu ska jag kolla på förhäxad iallafall ! Som vaaanligt !

Puss sålänge <3


Skor & Helgen !

Blev skitkär i dessa skor ! Men de kostade 399:- så dom får tyvärr vänta tills jag får lön . Synd , för dom är så grymt jävla snygga ! Eller hur ??



Imorron ska mamma ut med några kompisar . Så hennes ena kompis (Helena) Man och Dotter kommer hit och umgås med oss och ska sova över . Helena, Hasse & Nora . Nora är snart 9 år gammal . Så blir att spela och leka massor med henne imorron . Lilla sötnosen <3

På lördagen ska jag fira mitt kusinbarn, Livia, som fyller 1 år ! :D Hihi , helt sjukt att det redan har gått 1 helt år ! Tiden går fort ! Sen senare på kvällen vet jag inte vad som händer . Får se om planerna ändras eller inte . Det märks ! ;)

Söndag blir det att åka upp till Åtvid och träffa min underbara Hannibanni ! Får se om jag åker på söndag eller måndag . Tror det blir söndag , skönt att komma bort lite ! Såfort man ser Hanna så blir allt bra igen ! Hon är den bästa som finns , hon är min syster från en annan mamma o pappa ! Haha ! Älskr dig sötnos ! <3

Så jag har liite planer iallafall !

Men nu blire film !
Puss sålänge <3


Livet ..

.. kan vara så jävla orättvist ibland !!

Har fixat min blogg nu !

Har själv fixat min blogg nu . Är bara lite småsaker kvar som jag ska låta min Kusin fixa :) Om ni inte ser den nya bloggen tryck F5 ! :)

Bloggen är inte klar än . Men kände att skriva iallafall så ni vet att jag inte har lagt ner bloggen helt och hållet . ;)

Puss sålänge !


Fixing the blogisch

Får hjälp av min kusin med bloggen så den jag kommer inte använda min blogg nu på ett tag tills den är klar .

Be Right Back !

FUCK DETTA !

Bloggen kan dra åt helvete känner jag ! Så jävla svårt ska det faan inte vara att fixa sin jävla blogg !! Ni kanske borde uppdatera era jävla hjälpsidor SÅ MAN KAN FÅ DEN JÄVLA HJÄLP MAN BEHÖVER !!

Faan damp asså ! Har hållt på i flera timmar och skiten funkar inte ! Nu skiter jag faan i dethär !!


KOMMER INTE ANVÄNDA MIN BLOGG PÅ ETT TAG NU !
NI MÄRKER NÄR JAG ÄR TILLBAKA !

NERLAGD BLOGG !

HAR LAGT NER BLOGGEN MEDANS JAG FIXAR DEN !
STRAX TILLBAKA !

NU FUNKAR SKITEN MEN DET ÄR INTE VIT BAKGRUND -.-
AJJA ! FIXAR DET IMORRRON !!!!!!!!!!!!!!!!! -.-

MEN SOM SAGT HÅLLER PÅ ATT FIXA BLOGGEN KOMMER TA ETT TAG !
STRAX TILLBAKA !!!

JÄVLA SKIT !

ASSÅ DET ÄR BRA OM TIPSEN FUNKAR OM MAN BEHÖVER HJÄLP MED BLOGGEN OCH FIXA HEADER OCH SKIT !
BULLSHIT RENT UT SAGT !!

NU SKA JAG SOVA FAAN PALLAR INTE MER !!!
SKA GÖRA MER IMORRON NÄR JAG ÄR PÅ BÄTTRE HUMÖR !!
GOD JÄVLA NATT !!

Everything I Do

Är så jäkla glad ! På 2 dagar har jag gått ner 2,5 kg ! Är sjukt jävla glad asså ! Hoppas det kommer fortsätta gå så bra och att jag kommer fortsätta med detta ! Men det känns verkligen som jag är på G ! Känns riktigt bra , tycker faan att magen har blivit lite mindre med ! Är sjukt glad !! Men på fredag blire nog liite fusk , ska ha vinkväll så det blir nog liiiite chips . Men jag köper nog Ungsbakade chips isånafall och äter bara lite ! Det funkar ju det med ;)

Idag har jag haft möte med min jobbcoach . Fick ta med mig min underbara lilla vovve dit med . Vi snackade lite om jobb och praktik och CV m.m. Mötet tog typ bara 10 min . Som tur var fick jag skjuts av min underbara storasyster ! Hon skulle ändå hämta mormor och följa med henne till ett ställe som låg i det området jag hade möte i ! Så det vart ju perfa ;) Efter det åkte vi hem till mormor och åt lite lunch . Blev en kebabsallad för min del , DOCK en cola Zero .. schhh ! :P Sen åkte vi hem . Jag la mig i sängen och kolla på förhäxad och sedan somnade jag i 2 timmar typ . Haha var liiite trött !

Just nu väntar jag på min vän Desirée (Desse) . Vi ska mysa med en film och snacka massa skit om allting . Tror vi båda behöver prata ut oss lite faktiskt .. men det blir bra vettni ! Nehe , ska ta och tända lite ljus och plocka undan lite här i mitt rum så vi kan sitta i soffan och kolla film .

Puss sålänge !

Älskar mitt hår där ! :D



Jaha.. igen då !

Jaha , blir att gå upp tidigt imorron igen . Min jobbcoach ville ha ett möte med mig . Så kl 11 ska jag träffa honom , fick ta med mig vovven oxå . Blir problem med vovvsingen annars så det var snälllt att jag fick ta med honom upp ! Här kommer en bild på min söta vovve, Milo heter han:


Tööt va ??


Wow !

Såg idag när jag vägde mig att jag har gått ner 1,5 kg på en endaste dag ! Det är riktigt bra ! Titt, det går att gå ner i vikt fast man inte tar massa jävla piller och äckliga drycker ! Det räcker att äta bättre ! Får se om jag har gått ner något mer imorron med :D Är så glad ! Endel kanske tänker , vaddå 1,5 kg är inte mkt ! Men det är mycket för mig !

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen och fått lite information . O imorron ska jag träffa min Jobbcoach , får se vad han har att säga .. När jag var klar på ams så träffade jag Talin . Vi gick runt lite på stan och sedan käka vi lunch ! För mig blev det sallad och varmsmörgås med kyckling och annanas ! :) Görrit !

Sen gick vi till skolan , FAST JAG HAR TAGIT STUDENTEN , och hälsa på lite där . Blev depprimerad så vi gick därifrån ganska snabbt igen ! Hahaha ! 

Nu händer det inte allt för mycket . Får se om jag ska städa eller nått . Eller börja med Förhäxad-boxen ! Gjorde aldrig det igår ! Men vi får se !

Puss så länge <3



Storasyster och minijag :) Hihi <3


I Won't Do It !

Idag skulle jag egentligen ha börjat dricka Modifast .. men jag drack inte upp den första jag tog till frukost och jag drack inte upp den jag skulle ha till lunch för jag tyckte det var så JÄÄÄVLA vidrigt och jag ville bara spy ! Jag mådde så jäääävla illa ! Fy faan , aldrig mer ! Det jag ska göra nu är att äta nyttigare och skita i läsken ! Jag som är colaberoende kommer säkert få problem med detta ! Men faan om jag inte klarar att äta nyttigare och skita i läsken så kommer jag inte klara ett bajs ! Så DETTA ÄR ETT MÅSTE att klara ! Annars kommer jag bara må dåligt ! Men fy faan vad äckliga Modifasten är ! Usch usch usch usch usch !! Bättre med nyttigare mat för min del !

Här är en bild på modifast:


Som sagt , bättre att äta vanlig mat och nyttigare än att dricka sånthärnt skit ! Aldrig mer säger jag bara ! Så jäkla vidrigt !
Är det någon som har testat detta ? Vad tycker ni ?

För mig blir det istället:
Frukost - Lingongrova med stekt ägg och stekt skinka (istf bacon) och gurka och tomat på ! Mummaa !
Lunch - En god sallad!
Middag - Beror på .. får se vad som lagas här hemma
En frukt lite senare på kvällen sen ;) Visst låter det godare än äckliga jävla drycker ? Tycker jag iallafall !

Nae nu ska jag nog ta och kolla på Förhäxad ! Har en hel box med alla 4 säsonger. Och i 1 säsong är det 8 skivor och på varje skiva är det 4 avsnitt . Haha , jag har kollat på boxen 3-4 gånger nu ! Och nu blire en gång till ! Hahaha !

Men god natt på er sålänge !
OM NI VILL GÅ NER I VIKT BÖRJA MOTIONERA MER OCH ÄT NYTTIGARE !
Ge er inte på konstiga dieter , piller eller drycker !!!


Går INTE bra !!

Faan försöker fixa min blogg men jävlar vad dåligt det går !

EMILIA JAG BEHÖVER HJÄLP !!!


Yesterday And Today !

Igår vart det att åka och handla med mamma lite . Vi handlade lite mat och gick in på Ikea och handla lite där med ! Allt detdär tog typ 4 - 5 timmar . Fast vi åkte ju till ett till ställe och handlade lite tabletter åt min mormor och så handlade vi åt mormor och farmor med . Och så skulle vi lämna sakerna till dom .. så det tog ett tag .

Men när vi äntligen var klara skjutsade mamma mig till kussen Emilia ! :D Vi hade jättemys ! Vi satt på balkongen och prata om allt mellan himmel och jord ! Helt underbart ! Älskar att sitta ute och mysa med lite chips och dricka och ha tända ljus medans man sitter och snackar om EXAKT allting ! Så jäkla underbart mysigt ! Hihi !

Idag vaknade Emilias dotter Livia (snart 1 år) vid halv 7, 7. Så jag gick och busa lite med na och lät Emilia sova ett tag till . Sen gav jag henne lite macka . Men hon åt bara 3 bitar typ ! Sen busa vi lite mer och väckte mamma Emilia :) Gosegos ! Livia somna vid 9 igen och vakna halv 11 då passade vi 2 på att sova med ! Haha ! (A)

Jaha , nu väntar jag på att min syster ska komma hem från Stockholm ! Saknar henne <3

(gammal bild!)

Längst upp till höger: Jag :)
Längst upp till vänster: Emilia
Längst ner till höger: Sabina (min andra kusse)
Längst ner till vänster: Therese (min underbara syster!)

Puss sålänge då !


RSS 2.0