Lillmattes Lilla Hjärta !

DU ÄR SÅ SAKNAD MIN UNDERBARA LILLA VOVVE !!
JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ! DU ÄR DET BÄSTA SOM NÅGONSIN HÄNT MIG !
Du var en del av våran familj ! Och det är så tomt och tyst utan dig ..

Älskar dig så mycket bäbis ♥




Vad som hänt vår underbara vovve får ni veta nån annan dag .. orkar inte ta upp det just nu .

Älskade Milo <3

Igår, den 24 oktober , somnade våran underbara vovve in . Saknaden är så stor ! Det känns så tomt utan att höra bäbisens knorr , gnäll eller hans små tassar som går runt .. det känns så konstigt . Vill bara att han ska komma tillbaka ..! Det är så tomt ! Det känns som om man aldrig kommer kunna le igen . Jag är helt tom i huvudet . Jag orkar inte tänka , jag orkar inte göra någonting . När man gick upp idag och såg alla hans saker kom tårarna ! Min älskade Milo ! Saknaden är så jäkla stor ! Kommer aldrig glömma dig ! Du var inte vilken hund som helst ! Utan du var en familjemedlem , en bästa vän ! Du är och kommer alltid att finnas i mitt hjärta ! Det kommer inte gå en dag utan att jag tänker på dig min älskling ! Ingenting kommer kunne ersätta dig ! Du är den underbaraste som finns ! Du fanns jämt där när jag var själv hemma , du var jämt där när man var ledsen och kom och pussa bort tårarna . Du var JÄMT här ! Och nu är du inte här ! Jag bara väntar på att du ska komma runt ett hörn och att man ska få höra dina små tassar .. men det kommer man inte . ♥♥♥♥♥♥♥

Lillmatte kommer alltid att älska dig ! ALLTID ! Vila I Frid Min Älskade Lilla Hjärta ! ♥♥♥♥♥♥



När jag känner att jag har ork kommer jag berätta vad som hänt honom . Men orkar inte det just nu känner jag .


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Vila I Frid Min Lilla Ängel ! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


For No Reason Why ..

Vilka tycker att livet är orättvist ibland ? JAG GÖR DET !!


14. Favorit Youtube-användare



Denhär tjejen är så jävla grymt bra på att sminka och fixa håret ! Hon är skitbra ! Hon jobbar på MakeUp-Store i Linköping och är grymt jävla duktig asså ! Såfort jag får min Palette så ska jag försöka mig på denna sminkning som hon gjort på videon . Jag måste ju självklart ha rätt penslar och lite sisådär . Men det är bara att önska tills man fyller år ! LÄÄÄNGTAAAR !! Vill börja nu nu NU ! Hennes blogg rekomenderar jag till er som älskar sminkning och hår lika mkt som jag! REKOMENDERAR STARKT !

13. Vart förvarar du ditt smink?

Jag har mitt smink i denna Hello Kitty-sminkväskan ! Och den väskan har jag i min byrålåda tillsammans med min spegel ! Sminkväskan är så sööt ! Såhär ser den ut:



Fiiin va :D (Bilden har jag inte tagit)



Puss sålänge ♥


Nu Jävlar !

Nee nu ska jag verkligen ta tag i det alltså ! Jag måste måste måååste ! För min egen skull ! Nu måste jag verkligen ta tag i det ! Jag SKA ta tag i det !! Är så trött på att inte tycka om mig själv längre ! Nu ska jag faan göra nått åt det !


Slödag !

Har bara varit att slöat gärnet idag faktiskt ! Gick en låååång promenad med syster och vovven med . Väldigt skönt ! Älskar att gå promenader i detta väder ! Det är kallt men ändå varmt . Helt underbart ! Älskar hösten !! Och jag älskar min underbara syster och min söta älskade vovve ♥

Nu ska jag kolla på Vänner och sen ska jag sova . Ska ju upp tidigt imorron för en körlektion till ! Jag kanske inte ens har sagt att jag har börjat med mitt körkort nu .. Men då vet ni det iallafall ! Och så kommer ni ju märka när jag får körkortet med :D Haha !

Nahe , god natt då ♥



Syster ♥ Älskar dig ♥

Can't Sleep !

Jag kan inte sova och klockan är snart 04.30 ! GAAAAAAH !!!!

12. Favoritmascara

Min Favoritmascara är Volume Million Lasches Mascara - Extra Black ! Den är så grymt jävla bra och jag älskar mina ögonfransar när jag använder den ! De blir långa och så blir de inte ihop klibbade ! Det är verkligen en mascara som jag rekommenderar till er ! Någon som använder samma mascara ? Vad tycker ni om den ? Eller är det någon som har en annan favoritmascara ? Dela gärna med er vad ni har för mascara !




Love It ! ♥


Puss sålänge ♥


11. Gillar du att använda bronzer?

Nej det gör jag inte . Jag prova att använda bronzer en gång . EN GÅNG ! Och jag tvätta bort det på direkten . Jag har en sån ljus hy , så på mig såg det konsigt ut . Men jag tycker inte om att använda det iallafall . Man kanske kan ta lite lite liiiiiiiite nån gång . Men det är sällan att jag gör !


Me don't like ! Blir diss istället för hiss !


Puss sålänge ♥

10. Favoritpensel

Mina favoritpenslar till ögonskuggorna kommer ifårn Lindex:


Dessa gillar jag , iaf den i mitten !


Puss sålänge ♥


9. Bild på allt ditt smink

Haha om jag skulle lägga upp en bild på ALLT mitt smink skulle ALLT inte få plats på en bild . Så jag har ganska mycket smink ja . Men jag kan lägga upp en bild där jag tycker att mitt smink ser helt ok ut :)




Puss sålänge ♥

8. Vilken dagmakeup gillar du bäst?

Så som jag har på denna bild nedanför . Foundation , puder , ögonskugga , eyeliner , svartkajal/vitkajal och mascara . Ja .. asså jag tycker ju oxå om när det bara är lite enkelt med typ som bara puder och eyeliner och mascara . Så jag har väl ingen spec dagmakeup . Lite olika för varje dag :) Men denna makeup gillar jag !



Puss sålänge ♥


7. Favoritfärg på Ögonskugga?

Ojojojojooj vilken svår fråga ! Jag som älskar att använda massa olika färger . Men just nu den som är min favorit är en 3 olika bruna färger som är matta . Dom älskar jag och jag äälskar att sminka ! Väntar faktiskt på att jag ska få min Palette, som är full med olika färger, och på sminkborstar m.m ! LÄNGTAR !!

Här är en bild på Paletten som jag vill ha ! LÄNGTAR !



Puss sålänge ♥
God natt ♥


6. Gillar du lösfransar? Helrad eller singel?

Jag gillar inte lösfransar . Tycker det ser lite konstigt ut ibland , beror ju på vad det är för lösfransar men ar iofs .. men jag gillar det inte . Det är så komplicerat och vissa bara lossnar och skit .. och det är sjuuukt jobbigt !

Såhär ser mina ögon ut , och jag är väldigt nöjd med mina fransar :)


Eller vad tycker ni ? :)


Puss sålänge ♥

5. Favoritläppstift, Gloss, och penna?

Om jag nu ska välja så väljer jag läppglans . Alltså Gloss . För det är mycket finare än läppstift . Läppstiftet gör så att det blir "POOOOW" lixom . Men glosset är mer genomskinligt, skimmrigt och glittrigt . Me like alot ! :) Här är det läppglanset jag brukar använda:



Puss sålänge♥


4. Gillar du att använda foundation? Isåfall, vilken är din nyans och favorit?

Jag älskar att använda foundation ! Min favoritfoundation är Pureliquid Mineral ! Världens bästa foundation faktiskt . Den är jättesnäll mot hyn ! Jag brukar använda nyansen Ivory , men nu använder jag Nude . Har blivit lite vitare nu när det har blivit höst . Så behöver en ljusare Foundation !

Här är en bild på den jag använder :)


Puss sålänge<3


3. Favoritmärke?

Oj oj oj .. har inget sådär speciellt märke . Men jag kan ju skriva vad jag använder för märke på olika saker ? :)

Foundation: Mineralfoundationen som finns på H&M m.m. Färg: Ivory/Nude
Rouge: Isadora . Färg: Mörkröd typ :)
Mascara: Volume Million Lashes Mascara . Färg: Extra Black
Läppglans: Ett från MakeUp store . Färg: Mörkrosa
Kajal: Från H&M . Färg: Svart
Eyeliner: Från ELF . Färg: Svart

Detta var bara lite av dom sakerna som jag har . Har massa , haha !
Svarar mer imorron . Nu ska jag kolla på Vänner ! :)

Puss sålänge ♥
God natt ♥

2. Hur lärde du dig att sminka dig?

Ja , min mamma lärde mig med kajalen och mascaran . Sen så lärde väll min syster och min mamma mig att sminka sig med foundation och allt annat som finns . Sen har det väll bara blivit så att jag har lärt mig att sminka mer och mer själv . Nu är jag faktiskt jätteduktig på att sminka ! :) Älskar att ta på ögonskugga ! Vill bara ha en ny Ögonskuggs-palett med matta färger ! :D LÄÄNGTAAAR !!♥

Tänkte att jag skulle fortsätta lite på frågorna ska ta nr 3 oxå :)
Puss sålänge ♥


1. När började du använda smink?

Jag började använda smink när jag gick i 6:an så jag var väll 13 år tror jag . Jag tror man är så gammal när man går i 6:an . Allt började med att skolan hade en "Maskeradkalas" där man skulle klä ut sig . Och jag klädde ut mig som en indisk tjej :) Så jag bad mamma sminka mig . Och så bad jag henne ta lite kajal och mascara på mig . Och så såg jag mig i spegeln och tyckte att jag var jättesöt med smink på oxå . Så efter den dagen började jag använda smink till skolan , fast egentligen så fick man inte det . Men jag använde bara lite: Kajal + Mascara . Så det var ju inte mycket !

Där har ni svaret :)
Puss sålänge ♥


30-dagars utmaning SMINK

Dessa frågor ska jag svara på nu i fortsättningen varje dag . Eller ska försöka iallafall varje dag . Kul va ? :)

1. När började du använda smink?
2. Hur lärde du dig att sminka dig?
3. Favoritmärke?
4. Gillar du att använda foundation? Isåfall, vilken är din nyans och favorit?
5. Favoritläppstift, Gloss, och penna?
6. Gillar du lösfransar? Helrad eller singel?
7. Favoritfärg på Ögonskugga?
8. Vilken dagmakeup gillar du bäst?
9. Bild på allt ditt smink
10. Favoritpensel
11. Gillar du att använda bronzer?
12. Favoritmascara
13. Vart förvarar du ditt smink?
14. Favorit Youtube-användare
15. Använder du Rouge?
16. Imiterar du kända personers makeup?
17. Favorit Makeup Artist
18. Vilken kvällsmakeup gillar du bäst?
19. Favoritconcealer
20. Bästa ögonskuggsprimern
21. Vart köper du ditt smink?
22. Bästa Face Misten
23. Bästa ögonskuggspaletten
24. Vad gillar du bäst: kräm,puder, glans, eller skimmerskuggor?
25. Bästa Eyelinern?
26. Använder du smink varje dag?
27. Bästa Pudret?
28. Bästa sminkborttagningen?
29. Gillar du flytande eyeliner?
30. Bild på dig själv med och utan smink

Look At Me !

Jag kan inte längre se mig själv i spegeln . Ansiktet går väll okej , men när jag ser kroppen mår jag så jävla dåligt så jag börjar tjuta ! Jag mår så himla dåligt över min kropp ! Och jag har gått upp mer i vikt nu med .. usch ! Vill bara ta tag i vikten och börja gå ner igen . Det gick så bra sist jag körde det . Gick ner lixom typ 3 kg på 5 dar ! Vill bara börja med det igen . Och ni tänker säkert , "Men gör det då , sitt inte här och tjut" ! Men det är inte så enkelt ! Jag är läskberoende , och det är inte enkelt att sluta helt och hållet ! Det är verkligen inte det , och sötsuget kommer hela tiden . Det är skitjobbigt !! Jag har hela mitt liv varit mullig . Men nu tycker jag inte att jag är mullig längre utan TJ*CK ! Tycker inte om det ordet egentligen .. men nu känner jag mig verkligen så .

Jag känner mig så himla äcklig när jag kollar på min kropp i spegeln ! Jag mår så dåligt över mig själv . Förut kunde jag få såna dagar där man kunde känna: "Faan så snygg jag är idag!" . Men inte nu längre .. har inte haft dom dagarna på typ 2-3 månader . När jag kollar på mig själv i spegeln börjar jag gråta . Mitt självförtronde ligger så långt ner i helvetet det kan komma asså . Och det blir ju inte bättre när man hör att man är tjock , fet , ful och äcklig . SLUTA HACKA PÅ MIG !! Och när man blir ledsen och deppig så blir det ju så att man tröstäter . Så är det iallafall för mig , endel är nog starkare än mig och verkligen tar tag i det . Men jag tröstäter för det får mig att känna mig bättre . Men när jag har tröstätit klart så vill jag bara spy upp allting , och så tänker jag: "Faan såhär ska jag inte göra ! Jag ska inte tröstäta ! TA TAG I DET FÖR IN I HELVETE" !

Så nu ska jag försöka ta tag i det igen . Jag vill inte känna mig såhär varje gång jag kollar på mig själv .
JAG SKA TA TAG I DET !!

Jag tycker inte att det är något fel med att vara mullig/tjock . Alla människor är lika mycket värda för det ! Men när man själv inte mår bra av det så ska man försöka ta tag i det . Man ska egentligen heller inte bry sig om vad folk tycker om en , men ALLA människor bryr sig om vad ALLA ANDRA tycker om en . Om man får blickar av någon när man kollar på kläder så äre som om dom blickarna säger: "Vad faan gör hon här ? Hon är för tjock för att ha domhär kläderna" eller när man kollar i spegeln på stan och fixar håret eller nått och får en blick . Det är som om den säger: "Sluta fixa dig du är tjock och ful iallafall" . Jag tycker att tjejer ska ha lite mer "kött" och inte vara pinsmala som pinnar . Jag tycker det är mycket snyggare att ha lite "kött" . Och nej jag har inget emot smala människor och nej jag är inte avundsjuk på er ! Det är bara så jag tycker .

Men jag ska iallafall ta tag i det på måndag !! Det måste faan bli bättre ! Jag måste bli bättre ! Mitt självförtroende ska bli bättre oxå ! Ingen förtjänar att må såhär ! INGEN ! Jag ska försöka ta tag i det iallafall .. JAG MÅSTE !!


Någonting ..

Jag är inte så bra på att uppdatera har jag märkt . Men har inte haft tid idag och igår orka jag inte riktigt så la bara in en liten text .

Men idag har jag städat här hemma . Har kvar toaletterna och att damsuga . Men det pallade jag inte göra idag . Jag damma i 2 timmar sen var jag tvungen att ta vovven på en promenad , och sen gick luften ur . Så orkade inte ritkigt ta tag i det igen kände jag .

Idag vare ju FÖRSTA AVSNITTET AV SISTA SÄSONGEN AV DESPERATE HOUSEWIFES !! Älskar den serien asså ! Finns inget bättre , eller jo .. finns ju massa bra serier ! Men har längtat som ett as efter att DH skulle börja igen !! Spännande spännande ! För ni som inte kollar på det måste jag verkligen säga att ni borde kolla på DH , för det är så jäääkla bra !!

Imorron blir det att ta vovven på en promis . Sen senare blir det att åka in till stan för att träffa Hanna och luncha med henne och träffa henne innan hon åker till Egypten och lämnar mig här :( Buhuu ! Hoppas du får det roligt gumman <3 Sen lite senare på kvällen ska jag träffa Ida och gå på troligen på bio med henne . Vad vi ska se än vet vi inte :P Det märks !

Nu ska jag kolla på Horrible Bosses ! Det är många som säger att den inte är bra så ska se om jag tycker att den är bra .


Jag som blond .. var ett tag sen ! Tror jag ska färga tillbaka
till det blonda .. men vet inte . Det märks :P



Puss sålänge <3


När ...

När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte.
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst .... Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den ♥

Det enda

Du är det enda jag tänker på .. jag kan verkligen inte sluta tänka på dig . Men såfort jag låter mig själv känna så som jag känner går allt åt helvete ! Så det är bättre att bara ignorera dom känslorna ..!

Det enda jag tänker på är dig!


Falsk ?

Jag är tydligen falsk enligt en kompis till mig . Bara för att jag gick ut med en annan kompis på krogen så blev jag falsk ! Hmm ..? Okej ..?

Du kan kalla mig falsk om du vill . Du får tycka att jag är en dålig kompis ! Men innan du bestämmer dig för att jag är en falsk och dålig vän , ska du tänka på vad jag har gjort för dig ! Jag har alltid ställt upp för dig !! ALLTID !! Du kommer till mig när du har problem och jag finns där för dig . Men du säger att jag är FALSK för att jag gick ut på krogen med en annan kompis ?? Okej ...?

Jag är så jäääääävla besviken och arg och förbannad !!

Och till en annan kompis:
Du tror att jag inte litar på dig ? Vad är det för nått jävla skitsnack ? Jag har berättat ALLT för dig ! Verkligen ALLT !! Men du tror ändå att jag inte litar på dig för att jag sa "Lova" ?? Jag har sagt tusengånger om till dig att jag litar på dig ! Och att du är en utav mina närmsta vänner !? Men ändå tror du att jag inte litar på dig och så blir så jättesur på mig för det FAST jag säger att jag LITAR PÅ DIG !?!?!

Blir så besviken !! Du som inte litar på mig: Säg till mig när du tror på mig att jag litar på dig !
Och du som säger att jag är falsk: Som sagt , tänk på det innan du säger det och hör av dig till mig när du känner att jag inte är falsk längre .

TACK !!


RSS 2.0