Nu jävlar ska det ske förändringar !

Jag är sååå trött på att må dåligt över mig själv .

För nått år sen mådde jag såååå dåligt över mig själv .. jag grät och kunde knappt kolla mig själv i spegeln . Det var fruktansvärt ! Men för några månader sen så fick jag världes självförtroende och sket i vad folk tyckte och tänkte om mig .

Men nu så är jag tillbaka till ruta 1 igen .. jag tycker inte om att se mig själv i spegeln .... jag mår dåligt över mig själv och jag tycker inte om mig själv . Men jag skiter ändå i vad folk tycker och tänker om mig ! Och grejen är , mina nära och kära säger att jag är vacker så som jag ser ut nu . Men det spelar ingen roll om vad dom säger ..! För jag trivs ändå inte med mig själv , jag vill inte se ut såhär ! Men jag vill inte vara pinnsmal eller eller se ut som nån jävla sticka ! Man ska va lite mullig ! Så äre bara !

Så nu ska jag verkligen ta tag i mitt liv och börja träna , motionera och äta bättre ! Jag har sagt det sååå många gånger förut ! Men jag känner verkligen att jag MÅSTE göra någonting åt det ! Det är bara jag som KAN göra något åt mig själv , ingen annan bara jag ! Så nu jävlar ska jag verkligen börja ändra på mig !

Mitt mål är att gå ner iallafall 20 kg just nu . Sen kanske det blir mer . Men jag sätter 20 kg som mitt MÅL ! Och varje vecka ska jag skriva hur mycket jag har gått ner i vikt och hur min träning och kost går .

JAG MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DETHÄR !
Jag vill inte må så som jag gör just nu ..


I CAN DO THIS !

Be strong and follow your dreams ! Never give up !


Movie time !

Nu ska jag och Ida kolla på the dictator ! Woopwoop !! Vi är nästan helt ensamma i den största biosalongen med hahahaha !!! We goes bananas !!


SAKNAD ! ♥




Even more

Har fått ännu mer tabletter nu ... Och dom smakar faan skitäckligt !! Jag mår illa av dom och blir helt konstig i kroppen ! Jag fryser fast jag tycker att det är varmt ! :( har ont i magen oxå ! :( blööööö på skiten !!

Nu ska jag iallafall försöka sova .. Ska egentligen på Wfy imorgon . Men jag mår så illa nu så jag sjukanmäler mig nog . Vill ju inte sitta där när jag mår dåligt !

Ajja god natt på er <3
Bilderna som kommer nu är ej seriösa !! Men har ju klippt mig o färgat håret och så .. Vilket syns på bilderna :P

Vad tycker ni xD


Klippning och färgning

Nu väntar jag på att få bli klippt och färgad av Desse ;) kommer bli sjukt snyggt ! Jag ska ha typ den hårfärgen jag har nu och sen ljusare i topparna ! Woopwoop ! Kommer bli awsome ! ;)

Bild kommer upp sen ;)
Såhär ser jag ut nu i håret :P


Why ..?

Varför måste det vara så svårt att glömma .. Kan inte sluta tänka på dig ...!!!


Effektiv som fean !

Jag har varit så duktig dom här dagarna ! Jag har städat garderoben (bilder kommer längre ner) och så har jag putsat fönster och plockat undan lite skit ! Jag är bara såååå duttig !

Jag fick mina nya högtalare med som jag har beställt eftersom ... Ja min bas gick sönder xD hahaha ! Men domhär är faan skitbra det är värsta basen och ljudet !! ;) det är najs !!

Jag är ju halvdöv nu pga öroninflammation .... Så jag spelar nog liiiiiiite högre än vad jag borde xD haha ! Men va faan man måste ju höra nått :P

Nae , nu ska jag kolla på Vänner ;)
Bilden längst ner är kläder som ska slängas xD

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2958652/images/2012/pic_201752973.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2958652/images/2012/pic_201752973.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2958652/images/2012/pic_201752973.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2958652/images/2012/pic_201752973.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2958652/images/2012/pic_201753127.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2958652/images/2012/pic_201753127.jpg" class="image">


Love .. love ... love .....

Jag får panik på allt som har med kärlek att göra . Ska det vara så jävla svårt att hitta den rätta lixom ? Ska det vara så sjukt jävla svårt att hitta en kille som älskar mig för den jag är ? Varför måste nästan alla killar som man hittar vara ute efter sex och sen aldrig höra av sig igen ??

Om man är på krogen , så brukar man ju hitta nån kille att dansa och pussas lite med .. Man byter nummer och nästa dag så hör tjejen av sig till killen och får inget svar . Det går några dagar till och man smsar igen och får inget svar . Jag menar , VARFÖR ÄR NI SÅ JÄVLA FEGA FÖR !? Vad är ni är så rädda för !?!?

Och det värsta är ju när man hittar en kille och så säger han: "Nej men vi håller dethär hemligt" Jahaa så du skämms över mig alltså ? Eller så har du redan en flickvän och var bara ute efter sex ..? Vad äre för fel på er !?!? Visst endel tjejer kan oxå vara så och vara ute efter en sak och sen aldrig mer höra av sig . Det är inte bara killar som håller på .

Men jag menar vad hände med romantiken ? Vad hände med kärleken ?? Vart har kärleken tagit vägen ? Vart har romantiken tagit vägen ? Trodde de flesta ville ha någon som man kommer hem till och som man pussar och myser med ..? Någon som man kan dela allt med och någon som man är stolt över och som man kan visa upp för alla och tänka "Han/Hon är min, bara min och jag älskar honom/henne så mycket!"

Jävla skit ! Blir så förbannad på skiten ! Är så trött på att livet måsta handla om kärlek oxå .. Man kan ju inte leva utan kärlek .. kärlek är det bästa som finns i hela världen ! Det kan göra ont som faan ibland och då vill man inte gå igenom samma skit igen .

Men när det gör som ondast .. ska man bara tänka tillbaka på de underbara studerna som man hade tillsammans med den personen. Och tänka "Jag kommer hitta en kille/tjej som älskar mig för den jag är och som jag kommer spendera resten av mitt liv med, det kommer att hända mig" Man får aldrig ge upp , ALDRIG ! Oavsett hur sårad man är , oavsett hur jobbigt man tycker att livet är . MAN SKA ALDRIG GE UPP ! Så ge aldrig upp !

Jag lät han in , lät han ta
Lät mig tro vad han än sa
Jag lät det gå , sväva på moln
Tills han slet mig i stycket och spotta på mina sår
Men jag kommer ALDRIG låta dig få se mig svag!



Öroninflammation igen ...

Jaha så har jag fått öroninflammation igen i samma jävla öra som jag hade sist ...! Blir så jävla trött på skiten !

Och det är så typiskt nu när jag äntligen fått tider på mitt extra jobb så ska jag bli sjuk ..? Imorgon ska jag iallafall stanna hemma. För tänker inte gå till jobbet nu när jag har denhär skiten igen .. Jag hör ju typ inget heller ..! :( det är klart som faan att man stannar hemma då !?

Ajja ska försöka sova nu .. Vet inte om det kommer gå så bra för det låter som en kaffekanna i örat .. Det typ brusar o fräser o massa .... :/ så nej tänker inte jobba imorgon !!


RSS 2.0