Ändrade planer !

Vart visst inte att åka till Emilia imorron . Så får försöka hitta på nått annat imorron . Vad vet jag inte .. men kommer kanske på nått .

What to do now ? Vet inte vad jag ska hitta på nu heller .. sova ? Nae .. kolla tv ? Gör jag redan . Blööööö ! Tråk tråk tråk tråk tråk !!


Saknar min vovve .. önska att jag kunde gosa med dig ♥


Shopping !

Har haft en shopping dag idag med världens bästa Hanna ! ♥♥ Vi har haft det så jäävla roligt ! Garvat åt allt typ ! Hahahaha , vi har lyckats göra massa saker idag som vi bara har garvat åt !! Hahahahahaha fattar inte hur vi lyckas igentligen ! Men det är ju hon o jag så ! Hahahah då lyckas man med allt möjligt !!!

Jag har shoppat massa kul ! Men orkar inte lägga in nån bild på det idag . Blir kanske nån bild på det efter helgen . För har massa planer och sånt denna vecka ! ;)

Imorron ska jag till Emilia och sova över till fredag ! Så vi ska nörda Mario på Wii ! Och blir massa prat och skratt säkert ;) Som vanligt ! :) Hoppas det är skönt väder ute som det har varit idag så att man kan sitta på balkongen ! :D Mysmysmys ♥

På fredag kommer familjen Larsson och Åström hit ! Så vi ska ha helhelg med dom , alltså fre - sön ! SÅ MYS ♥


PUSS PÅ DAGEN IDAG !

Hanna du ska veta att du betyder så himla mycket för mig och jag älskar dig såå mycket ! Alltid vi ♥


Väldigt gammal bild på oss två ♥


Vill bara !

Jag vill ha en egen lägenhet !! Jag vill ha ett ordentligt jobb !!

Orkar inte längre!

Smärtan, Glädjen, Saknaden, Lyckan

Min älskade vovve betydde allt för mig . Och han finns inte hos mig längre . Han dog för snart 4 månader sen .. och det gör fortfarande så ont i hjärtat . Varje gång jag tänker på honom så känner jag smärta , glädje , saknad och lycka . Det har inte gått en endaste dag utan att jag tänker på min Milo . Han var verkligen mitt allt och nu känns det så tomt utan honom . Det kommer dagar som jag bara önskar att han var här så att jag kunde gosa och pussa på honom . Jag tror inte det är någon överhuvudtaget som vet hur ledsen jag är varje dag över att han inte finns här längre . Det är nog ingen som vet hur jobbigt det egentligen är för mig . Jag gråter ofta på nätterna för att det gör så ont att hålla inne tårarna . Smärtan är hemsk ! Det känns verkligen som om någon skär bort bit för bit varje dag av mitt hjärta .

Allt är så konstigt utan min underbara lilla Milo ! Jag vill bara att han ska komma tillbaka . Vi fick lixom inte ens förbereda oss .. allt hände så jävla fort och helt plötsligt vart det tyst .. morgon och kväll . Det är såå tomt utan honom .

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...


Vi ses vid Regnbågsbron min älskling ♥


Tidsfördriv ..? Typ .. eller ?

Jaa .. jag har ju ändå inget roligt att göra just nu . Så kan ju lika gärna berätta lite om vad som har hänt dom närmaste dagarna .

Jag vart sjuk för några dagar sen .. vaknade av att jag mådde skit illa och hade jätteont i huvudet . Så kräktes den natten och kunde knappt sova . Jag skulle jobba egentligen dagen därpå , men jag tyckte inte det var en sån bra idé . Sen fick jag ont i halsen och vart tjock i halsen .. men illamåendet gick över . Hade fortfarande ont i huvudet dock . Ajja .. vart bättre i fredags iallafall !

Så Hanna kom hit då , så satt vi och spela lite Wii och Giutarr Hero m.m. ! :) Roligt , haha ! Vi skratta åt typ allting och va dampa oss lite . Som vanligt ! Vi var vakna ganska länge !
Och i lördags partaja vi riktigt rejält !! Vi förfesta lite här hemma hon och jag . Vi laga mat , fixa oss , dansa , sjöng .. jaa :P drack ! Hahahaha ! Sen vare dags att ta bussen till stan ! ;) Vi gick först till La Scala .. men det var ganska dött .. så vi fortsatte till Pitch Black . Där vare oxå ganska dött . Det var ingen som dansa på dansgolvet . Så jag och Hanna inväntade en bra låt , tog våra drinkar och börja dansa på dansgolvet . Heeelt själva ! Sen kom det ju mer och mer som dansa .. men det tog ett bra tag innan det kom några ! Men lite folk vare där iallafall . + att luftkonditioneringen var ur funktion så vart ju pissvarmt ! Så man fick ju gå ut och ta luft hela tiden typ ! Men träffa roliga människor så hade svinkul iallafall ! Tack sötnos för kvällen/natten ! ♥

Kvällens låt vart ju då "Vart jag mig i världen vänder" - den är sååå grymt jävla asa bra ! Hahaha när vi var ute och skulle gå till Pitch Black sjöng jag den hela vägen :) Hihi tyckte jag var kul ! Och jag sjöng ju inte tyst heller lixom ! Och så kom denhär låten som går "Girl look at that body , girl look at that body , I work out" ! Hahaha , när den låten kom så såg jag en skitsnygg kille ! Och jag sjöng till Hanna "Giiirl look at thaaaaat body (tittar på killen)" hahaha tyckte vi båda var skitkul ! Hahahaha xD

Vi var la hemma vid 3 halv 4 på natten och käka kebab ! Sen somna vi båda två som två stockar !! Haha !

Men som tur är har hon och jag fått gåvan att inte bli bakis utan bara allmänt seg ! Så vi tog våra Colaburkar , hällde upp chips + dipp + godis och satte oss och kolla på massa disneyfilmer och andra filmer med ! :) Där vart hela söndagen gjord lixom !

Vi kolla oxå på Big Brother som börjat igen ! Haha vilka människor det finns ! Dendär jävla blonda bloggerskan asså ! Herreguuuud vilken störande människa !! Både jag och Hanna satt där som 2 frågehålkar lixom .. va faan gör hon i TV egentligen ?? Helt jävla Saikobob asså ! En dum blond bimbobrud är vad hon är ! Gaaaaah !

Ajja iallafall .. idag åkte Hanna hem . :( Så har inte gjort något speciellt överhuvudtaget . Gjorde några sminkningar på mig själv och resultatet blev såhär:


Klicka på bilden
Säg gärna vad ni tycker om min sminkning ! :)

Ajja .. så nu sitter jag och kollar på förhäxad .. som vanligt ! :P Och funderar på att ta nått att käka !

Imorron ska jag inte göra ett bajs heller . Får la se om det dyker upp nått kul !
God natt !


Saknaden , Smärtan ..


Saknar dig så mycket min älskling !! Det gör så ont i hjärtat !!
Snälla kom tillbaka !! :'(

RSS 2.0