Upptäcksfärd !

Idag vaknade jag av att Hanna ringde till mig och ville ha lite sällskap medans hon var ute och gick :) ♥ Så vi pratade om lite alltmöjligt i 1 timme . Efter det tog jag tag i städanet .. så har dammat och dammsugit i mitt rum nu ! Så nu ser det ganska fräscht ut iallafall ! ;) Det är naaajs !!

Så tog precis en dusch .. och ska nu fixa mig . Jag och Talin ska på en liten upptäcksfärd :) haha eller vad man nu ska kalla det :P . Vi ska åka bilen och åka runt lite ! :) Iförrgår gjorde vi likadant :P Och då tog jag med Talin till olika ställen där hon aldrig har varit förut :P Hehe ! Så vi får se vad hon och jag hittar på för nått idag ! :)

Nehe om man ska fixa sig då !

Puss sålänge ♥


Hemlig Blogg

Såg att min kusin hade skapat en hemlig ny blogg .. där det bara är vissa som kan läsa . Funderar på att göra detsamma faktiskt .. för där kan man ju skriva av sig lite . Så att inte ALLA ser utan bara dom som jag vill ska se . Lite skönare faktiskt .. Får se om jag ska sätta mig och fixa det nu när jag ändå inte har nått att göra .

Plus om jag fixar en sån blogg så får ni alla andra lite roligare saker att läsa en bara massa deppgrejer .. Så det blir nog en ny hemlig blogg om ett litet tag .. :) Kommer bli så skönt att skriva av sig lite faktiskt !

Men idag har jag varit på upptäcktsfärd med Talin ! Vi var först i stan och träffa Hanna och prata lite . :) ♥ MYS ! Sen skulle Hanna till Gina Tricot , så jag och Talin satte oss och käka kebab ! ;) MUMMAAAA !! Det var länge sen jag åt kebab faktiskt ! Sen tog vi bilen och åkte till Ikano och kolla lite där . Jag köpte ett svart linne på Gina , 99:- ! ;) Sen åkte vi runt lite mera ! Och tillslut bestämde vi oss för att tända ljus på kyrkogården hos våra nära och kära som gått bort .. Så vi åkte till min vovve och tände ett ljus ♥ . Och sedan till min farfar ♥ och till Talins farmor och tände ljus för dom ! :)

Nu sitter jag och uppdaterar min mobil .. och sen ska jag försöka göra en hemlig blogg :)


Puss sålänge ♥


Aldrig ..

Har aldrig känt mig så ensam förut .. det är jobbigt . Känner mig sååå ensam !!





God Jul & Gott Nytt År !

Massa har hänt .. orkar inte riktigt göra en uppdatering just nu .. :P Men kanske gör en senare idag eller någon annan dag :P

Jaha .. roligt !

Jag och syster var ju och julshoppa idag .. från 14.00 - 21.00 . Och vid typ 17.00 - 17.30 så vart min mobil stulen .. troligen på Rusta i Tornby i Linköping .. kul va ?? Fy faaaan !! Lagom till jul oxå !? Vad faan ska man ha en jävla mobil till som man inte kommer kunna använda överhuvudtaget sen ändå ?? ONÖDIGT !!!

Vi ringde till mobilen .. men det var ingen som svara . Sen försökte vi flera gånger .. men då vare någon som tryckte på UPPTAGET !!!!! Gaaaaaaahhhhh !!!!!!!!!!!! Men nu ären spärrad iallafall ! Så det är gött ! Hoppas dom inte hann ringa något eller nått sånt ..!

Men iallafall .. resten av dagen bestod av julshopping och julklappsinslagning :P Det är inte klart än .. men fortsätter imorron . Nu ska jag försöka sova !!

God natt ..


Fixing My Nails

Fick en tidig julklapp av Desse , mamma och pappa :D ! Vart jätteglad !! :D Haha , jag hade ingen aning om det överhuvudtaget ! Så det var kul xD !

Jag skulle åka och hämta Desse efter jobbet .. och då trodde jag att hon och jag skulle ta en pizza kväll . Men så vart det inte ! :P Vi åkte till Malmslätt och fick mina naglar fixade :D Hihi ! Här är resultatet:



Jättefina ! :D (bilden är lite suddig)

Så vart mina naglar ! Hihihi ! Tack så jättemycket !! :D <3 Nu har jag jul och nyårs naglar :D Kul :D


Nu ska jag sova ! Ska julshoppa med syster hela dagen imorron ! God Natt !!


Ingen Julkänsla

Jag har ingen julkänsla över huvudtaget i år !? Den finns verkligen inte ! Varje år längtar jag till julen , men i år är den verkligen borta ! Jag ska ta och ställa upp lite tomtar i mitt rum .. så kanske det hjälper julkänslan att komma fram lite . Men jag vet inte vad det är riktigt som gör såå att jag inte vill ha Jul .. kan ju vara att min älskade vovve gick bort och att det känns konstigt utan honom ..... :/ Men julen kommer ju ändå komma snart .. så det är la bara att njuta så mycket som det går .

Idag har jag iallafall storstädat mitt rum . Så nu är det rent och fint ! Det ända som saknas är lite julsaker .. men det ställer jag nog upp imorron . Eller om en liten stund om jag inte har nått att göra :P .

Sen har jag faktiskt hämtat mitt körkort idag ! :) Jag trodde att kortet skulle se fördjävligt ut , men det gjorde det faktiskt inte . Det vart helt okej ! Sen så skulle jag kolla hur min stora syster såg ut på sitt körkort .. och då jämförde jag hennes med mitt . OCH JÄVLAR VAD LIKA VI VAR/ÄR !? Helt sjukt asså ! Det såg ut som om det var samma person på kortet .. bara några år senare/tidigare ! Så nu fattar jag varför folk tar fel på mig och syster ! Vi är riktigt lika , bara det att vi inte vill erkänna det ! :P Haha !

Nae , nu ska jag ta och kolla på någon film .. imorron ska jag ta och torka köksluckor , duscha , plocka upp lite julsaker , fixa och trixa lite . Sen ska jag åka och hämta Desse :) Vi ska ha en liten myskväll med pizza och massa prat ! Ska bli mys !

Och på onsdag ska jag och syster åka och julshoppa klart allt ! Och det är myyyycket som jag har kvar ... blöö ! Haha men det ska bli mys att umgås med syster !!! :D


Puss och god natt !


Vilka läser min blogg ?

Ni som läser min blogg skriv en liten kommentar . Kan faktiskt vara roligt att veta . Såg att min kusin gjorde så på sin blogg .. så jag testar jag med !

Ni som läser min blogg skriv en liten kommentar !



Puss sålänge ♥

Dream ..

Hade en sån underbar dröm inatt .. låg kvar i sängen till klockan 14.00 typ och tänkte på drömmen . Jag vill så gärna att det ska vara så som jag drömde ...

Jag drömde om en kille .. och när jag har drömt om killar har jag inte sett ansiktena . Men inatt fick jag se ansiktet . Vart så glad ! Haha ! Sen när jag vakna så ville jag inte gå upp ur sängen . Ville vara kvar och drömma !! Men .. om den drömmen ska gå till uppfyllelse måste man ju göra nått åt det ! Men jag är föör feg ! :P Dumma mig !

Men drömmen hade inget med sex att göra så ni vet ! Den var bara underbar helt enkelt ..! :) För den människan är en sån underbar person ! Han är helt underbar !! :) But It Was Just A Dream .. tyvärr !

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och kollar runt lite på facebook och på andra bloggar .. Idag har det varit en känslig dag ... har kommit lite tårar lite då och då .. Massa blandade känslor inför julen och det . Förut har julen varit en utav mina favvo dagar ! Men i år vill jag verkligen inte ha jul ! Det kommer vara så tomt och konstigt .. :'( Men det är ju självklart jämt mysigt med jul . Men jag kommer knappt ihåg hur julen var innan Milo , våran hund som gick bort för ungefär 2 månader sen , somnade in .. vill inte fira jul utan glädjespridaren ! Han gick jämt till julgranen och tog ett paket som var till honom :P Han kände lukten av godis ! Haha ! Så vi la hans godis på vår byrå istället . Och när man skulle öppna paketen så ville han jämt hjälpa till ! Min lilla älskling ! <3

Därför tycker jag att det ska bli jobbigt med att fira julen i år .. + att det är då det var 2 månader sen han lämnade oss .. Men det kommer nog gå bra . Han kommer nog ändå finnas där .. fast han inte finns där på samma sätt som han alltid har gjort .

Usch nu vart det ledsamt igen ..


Pain

Idag är det en jobbig dag .. kan inte sluta tänka på min vovve som dog för snart 2 månader sen . På Julafton är det 2 månader sen han somnade in .. det gör så ont i hela mig . Saknar honom så mycket !! Lillmattes bäbis ! ♥ Saknaden är så himla stor !! Och så gör man saker som påminner så mycket om honom .. DET gör ont ! Det är faktiskt nu som man börjar känna "Han är verkligen borta och kommer aldrig mer tillbaka" .. det är så jobbigt !! :'( Usch..

Idag fick vi hem alla kort som vi hade beställt som vi har på honom . Vi har massamassa bilder och videosar på honom på ett USB-minne . Han var så vacker Milo ♥ Den vackraste, snällaste , underbaraste , roligaste , sötaste vovven som någonsin kommer finnas !

Saknar dig hjärtat , Älskar dig ! ♥







If I Could Turn Back The Hands Of Time ..


14/12 - 2011

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!! 

KÖRKORT !!!




Så nu kör jag denna nice-iga bilen ;) MER INFO NÅGON ANNAN DAG !!
Btw ... har kört i typ 15 timmar idag :)


För mycket !

Jag har sååå mycket att göra med körkortet och allt !!! Så har inte tid att blogga . Ni kommer säkert märka när allt har lugnat ner sig lite ! :P


Puss sålänge ♥


I Will Stand By You I Will Help You Through


Jag skulle för ett tag sen gå in till min mamma för att pussa på min underbara saknade vovve ♥ Men han var inte där .. just för 2 sekunder kände jag lycka .. och att jag skulle få pussa på honom gjorde mig glad . Men 2 sekunder efter ..... vart jag såå ledsen ! Sitter och gråter än .. det gjorde så ont när jag kom på att han inte var där .. mitt lilla hjärta är inte här längre :'( ♥

♥ Saknar dig bäbis ! Kommer alltid att älska dig Milo ♥


TEORI

Jag är sååå dålig på att uppdatera... jag vet . Men jag har haft så mycket att göra . Jag håller på att plugga teori och sådär med , så är ganska upptagen .

Jag uppdaterar när jag känner för det .



Puss sålänge ♥


RSS 2.0